25 helmikuuta 2007

NOU/NOME-koulutus la 10. maaliskuuta 2007

KOULUTUS ON TÄYNNÄ! Tervetuloa kuitenkin mukaan kuunteluoppilaaksi!

Novascotiannoutajat ry:n puheenjohtaja Mika Leppinen on lupautunut opastamaan Satakunnan tollereita omistajineen NOME:n saloihin lauantaina 10. maaliskuuta 2007 kello 12-16. Mika kilpailee tolleriensa Jimin (ALO1) ja Nitron (VOI2) kanssa NOME:ssa. Osallistumismaksu on 5 euroa / koirakko.

Koulutuspaikkanamme toimii Köyliön Kankaanpään kylässä sijaitseva eräelämyskeskus Kaarnikka ja sen lähimaastot. Eräelämyskeskuksessa on lämmin tupa, kellarikorsusauna, pulahduslampi ja grillikota, joten jos haluat treenien jälkeen pulahtaa avannossa ja nauttia korsusaunan (kuvassa) ihanista löylyistä, ota mukaasi saunakamppeet. Omaa vuoroa odotellessa voi lämmitellä tuvassa tai vaikkapa grillata kodassa makkaraa, mutta koiria ei valitettavasti saa viedä tupaan, joten varaa myös koirallesi lämmikettä. Lähetän koulutukseen tulijoille ajo-ohjeet Kaarnikkaan s-postitse maaliskuun alkupuolella.


Toivon, että jokainen hyödyntää tämän mahdollisuuden, sillä vastaavaa tilaisuutta tuskin kovin usein sattuu kohdalle. Laita siis päivämäärä kalenteriisi mitä pikimmiten! Sitovat ilmoittautumiset s-postitse Päivikille (paivikki.seppanen(at)kolumbus.fi) mahdollisimman pian. Laita mukaan lyhyt kuvaus koirastasi (ikä, taitotaso, tavoitteet...).

Kaikki tollerit aloittelijoista jo taipuneisiin ja pennuista aikuisiin ovat tervetulleita mukaan! Myös kuunteluoppilaat, tervetuloa!

6 kommenttia:

09 marraskuuta, 2006 17:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa :D Me ainakin tullaan 100% varmuudellä tähän koulutukseen vaikka olisi minkäsortin yo-kirjoitukset tahansa menossa ;)

 
13 joulukuuta, 2006 16:53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tai sittenkin täytyy vielä harkita... voi tulla vaikeaksi saapuminen jos koira seilaa itämeren tuolla puolen... Pahus! mun tuuria :(

 
18 joulukuuta, 2006 10:12 , Blogger Päivikki kirjoitti...

^No, jos koira vain seilaa Itämeren tuolla puolen, niin kuunteluoppilaaksi saa toki myös tulla! -Päivikki

 
01 tammikuuta, 2007 19:25 , Blogger Päivikki kirjoitti...

Ilmoittautumisia on jo nyt tullut ihan mukavasti, joten jos haluat varmistaa paikkasi nome-koulutuksessa, ilmoittaudu mitä pikimmiten minulle! -Päivikki :D

 
11 maaliskuuta, 2007 11:44 , Blogger Päivikki kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
11 maaliskuuta, 2007 11:47 , Blogger Päivikki kirjoitti...

Kiitokset oikein mukavasta nomeilupäivästä kaikille mukana olleille! Erityiskiitokset kouluttaja-Mikalle ja valokuvaaja-Petralle :D Laitoin linkin Petran ottamiin kuviin tuohon blogin oikeaan reunaan.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu